Ukas bukett Bakklandet Blomster

Fredagstipset #1 – Blomsterabonnement

Ukas bukett Bakklandet Blomster
Photos: Bakklandet Blomster

Jeg elsker friske blomster! Det blir liksom ikke helt helg før jeg får en fin bukett i hus. En tidligere kollega av meg har startet opp Trondheims fineste blomsterbutikk – Bakklandet Blomster. Og hun tilbyr nå noe av det mest geniale jeg har hørt på lenge, abonnement på blomsterbuketter! Du velger selv om du ønsker å motta deres «Ukas blomsterbukett» en gang i uken, hver 14. dag eller en gang i måneden.

Som du kan se, så setter Julie sammen de nydeligste buketter. Dessverre så leverer de kun i Trondheim – og jeg må innrømme at jeg er kjempesjalu på trønderne akkurat nå!

Bestill ditt blomsterabonnement her.

(Dette er ikke et betalt innlegg, men hederlig omtale av noen som har fått en fantastisk idé!)


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Fredagstipset #1 – Blomsterabonnement”

 1. Luisa - La Mar avatar

  Det er jo genialt! For en nydelig bukett btw <3

  1. randi ladybirds nest avatar
   randi ladybirds nest

   HELT GENIALt! Jeg vil også ga slik abonnement her! Og det er verdt å følge de bare for å se de nydelige bukettene de setter sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *