En sniktitt på den nye parkdressen…

Inneholder sponsede produkter

Mini A Ture Wisto Endive Yellow - Ladybirds Nest Blogg

Wisto Parkdress fra Mini a Ture

Den lille, store jenta vår vokser i rekordfart. Hun er straks 1, 5 år og har blitt så lang i det siste. Så til våren er det på tide med ny parkdress. Denne gangen ble det en Wisto parkdress fra danske Mini A Ture. Mini A Ture er kjent for de fine anorakkene, jakkene og parkdressene sine.

Mini A Ture Wisto Endive Yellow - Ladybirds Nest Blogg

Disse dressene er kjempesøte på, de er gode å bevege seg i og de har en vannsøyle på 8000. Det betyr tørre, glade barn som kan leke og kose deg!

Mini A Ture Wisto Endive Yellow - Ladybirds Nest Blogg

Dressen kommer i mange fine farger, blant annet en knalltøff rosafarge og en superdelikat grønnfarge. Men vi valgte den gule –  Endive Yellow! Den er såååå fresh!

Nå høres jeg kanskje ut som en hønemor, men jeg vil gjerne at en parkdress skal være i en lett synlig farge. Da er det lettere å holde øye med vesla når hun er i barnehagen, eller med oss ute og leker. Også er det jo veldig koselig med barn som er kledd i fine farger!

Mini A Ture Wisto Endive Yellow - Ladybirds Nest Blogg

Photos: ladybird

Det var en liten sniktitt på den nye parkdressen, men det er nok ikke umulig at det kommer noen flere bilder av den på lillemor etterhvert 😉

Mini A Ture dressen fikk vi av barnebutikken Engler og Cowboyer på CC Gjøvik. En favoritt i hjemlige trakter! Du finner de på instagram under navnet @englercowboyer og her er facebooksiden deres. En barnebutikk jeg alltid må innom når vi er hjemme, for så stort og godt utvalg finner man ikke mange steder!

2 thoughts on “En sniktitt på den nye parkdressen…

  • Reply Luisa - La Mar 15. februar 2017 at 13:42

    Gult er kult, det var kanskje den første setningen min lille A lærte 🙂

    • Reply randi ladybirds nest 21. februar 2017 at 21:21

      Åhhh så søtt! <3 Gleder meg til min lille begynner å sette sammen til setninger 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *