Endelig – en enkel måte å rense granateple!

Granateple er kjempegodt – både i salater, sammen med yoghurt eller for eksempel til granolaen. Men jeg har aldri funnet noen god måte å rense den, det har alltid tatt så lang tid og halve kjøkkenet har vært dekket i rød granateple-juice. Etter å ha nevnt dette lille problemet mitt på en instagrampost så kom jeg på at jeg burde se om jeg fant en enkel forklaring på youtube – og her er den! Nå blir det definitivt mer granateple her fremover. 

2 thoughts on “Endelig – en enkel måte å rense granateple!

  • Reply ladybird 22. september 2015 at 13:58

    hahaha, dette innlegget er til ære for deg Luisa 😉

  • Reply Luisa Fernanda del Mar 21. september 2015 at 18:09

    Ja haha! Det var akkurat slik jeg mente 🙂 Så mye enklere, og mye mindre søl!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *