Exuviance

Adventskalender luke #4 Exuviance

Inneholder sponsede produkter
Vinn Exuviance produkter

Jeg er superglad for luke 4 i min lille nedtelling til jul Ja, faktisk så åpner jeg denne luken et par dager på forskudd for at flest mulig skal få den med seg. På julaften regner jeg med at mange av dere har ganske mange planer (å labbe rundt i pysj og se tegnefilmene og Tre nøtter til Askepott er også en plan!) I luke 4 gjemmer set seg nemlig tre digge produkter fra Exuviance. En av mine absolutte favoritter på hudpleiefronten!

Exuviance konkurranse

I luke #4 har du mulighet til å vinne Ultra Restorative CremeAF Vitamin C20 Serum Capsules og Heel & Elbow Dry Skin Repair. Den førstnevnte, Ultra Restorative Creme er en gjenganger i mitt baderomsskap. Jeg tror faktisk den er dét produktet jeg har kjøpt opp igjen og igjen flest ganger! Det er en tykk balmlignende krem som kan brukes både som pleiende dagkrem, og balm på utsatte områder, i perioder der man trenger litt ekstra pleie og fukt. Den kan også brukes som nattkrem når huden trenger litt ekstra. Det er kremen jeg tyr til når huden min trenger litt omtanke og pleie. Jeg bare elsker den fløyelsmyke følelsen den etterlater, må rett og slett oppleves. Og den lukter såååå godtExuviance konkurranse

Jeg er litt misunnelig på den som vinner settet og får teste disse serumkapslene. de har nemlig ikke jeg testet ut før! de er et ganske nytt produkt i Exuviance sin linje. Det er rett og slett små kapsler proppet med konsentrert C-vitamin som skal gi glød og ny spenst til huden. (Det kan vi vel alle trenge en gang i blant!?) Jeg vil tro at disse kapslene er en videreutvikling av dette Exuviance produktet, som jeg har på badehylla mi.

Exuviance konkurranse
Photos: ladybird

Det siste produktet en heldig vinner får med seg er Exuviance sin Heel & Elbow Dry Skin Repair. Det er en krem proppet med fuktighet og eksfolierende ingredienser som AHA og PHA. En miks som får bukt på selv den tørreste huden. Helt perfekt for denne tiden på året. Si «hei» til myk og deilig hud på albuer, hæler og andre problemområder.

Delta i konkurransen

Så hva må du gjøre? Jo, for å være med i konkurransen om disse tre produktene må du legge igjen en hyggelig kommentar i kommentarfeltet. Og ikke glem kontaktinfo! jeg kjører også i gag med denne konkurransen på instagram, så doble vinnersjansene dine ved å delta der også! Jeg trekker en vinner i romjulen.

Og samtidig vil jeg bare ønske der en nydelig jul! Nyt den <3


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

18 kommentarer til “Adventskalender luke #4 Exuviance”

 1. Elisabeth avatar
  Elisabeth

  Sliten småbarns mamma har veldig lyst på dette ?. Har for første gang i mitt liv problemer med huden pga lite søvn og stress.

 2. Martine Rogne avatar
  Martine Rogne

  Åååå så utrolig bra giveaway! Jeg har prøvd noen av produktene fra Exuviance tidligere og de er bare helt smashing!!! ?? krysser fingrene for at disse blir mine! Takk for at du har en så bra konkurranse, thumbs up ???? og en så fin blogg ☺️ Godt nyttår!!!

 3. Maria Høidal avatar
  Maria Høidal

  Oi, så fin giveaway! Må være en utrolig bra måte å starte det nye året på – ny hudpleie, nytt meg ? stor fan av excuviance ?

 4. Malin avatar
  Malin

  Oi, for en adventsluke! Jeg har akkurat oppdaget exuviance – og er frelst. Har kun testet en fuktighetsmaske (prøver å finne en erstatter for den gamle hydra floral, det har vært et langvarig søk…), men har bestemt meg for å utforske flere av produktene. Det hadde derfor vært helt perfekt å vinne denne digge pakken! Godt nytt år ❤️

  1. Malin avatar
   Malin

   Ops, klarte å taste inn feil i e-postadressen min på sist innlegg. Rettet nå!

 5. Celine Aasheim avatar
  Celine Aasheim

  Favoritt produkter ??? Trenger sårt påfyll!

 6. Anette Torp avatar
  Anette Torp

  Har lenge hatt såå lyst til å teste ut exuviance sine produkter, hørt så mye bra om de av bl.a. bekjente? Ønsker deg en god romjul! Her er det endelig litt fri på meg etter jobb i jula???? Juleklem

 7. Kirsti Haram avatar
  Kirsti Haram

  Ønsker veldig å teste desse produkta! ? Du er så snill som deler ut dette! ❤?Ønsker deg fime juledager videre! ?

 8. Kine avatar
  Kine

  Takk for fantastisk blogg med gode tips 🙂 Med ønsker om en god romjul!

 9. Maria BL avatar
  Maria BL

  Så flott premie! Ønsker deg og dine en fredelig julehøytid og husk å ta vare på de dyrebare øyeblikkene❤

 10. Marianne avatar
  Marianne

  Det hadde vært lykke å ha disse produktene på baderomshylla! Ønsker deg en riktig god jul??

 11. Marit Austbø avatar
  Marit Austbø

  Drømmer meg ofte vekk på bloggen og instagrammen din! Liker godt Excuviance, men ikkje prøvd disse tre produktene. Hadde vært tipp topp å vunnet ??

 12. Caroline avatar
  Caroline

  Dette merket har jeg hatt lyst til å prøve i mange år, for en fin premie!✨ Hadde jo vært skikkelig feelgood å starte det nye året med skikkelig velpleid og soft hud! God jul <3

 13. Karen-Christine avatar
  Karen-Christine

  Oi! Wow! Produktene høres bare helt fantastiske ut! 😀

 14. Heidi avatar
  Heidi

  Ååå! Vil så gjerne teste ut dette. Krysser fingrene 🙂

 15. tora avatar
  tora

  Ønsker deg og dine ei riktig god jul! 🙂 <3

 16. Lisa avatar
  Lisa

  Exuviance-produktene er fantastiske, men dessverre litt for dyre for mitt budsjett. Hadde vært en fin julegave! Ønsker deg en riktig god jul!

 17. Ingvild avatar
  Ingvild

  Excuviance er produkter jeg også stadig kommer tilbake til. Man kjenner liksom at de funker! Håper jeg vinner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *