En god morgen

Annonse/sponsing av produkter fra bymtb.no
Photos: ladybird
Når man har ei lita snuppe så er det ikke all verden med søvn man får. Nå har nok vi vært ganske heldige og sluppet unna kolikk og barn som nekter å sove om natta. Men det blir fortsatt mye våketid. Men i dag hadde vi en god morgen. Vesla hadde ikke helt det samme behovet for mat på natta som vanlig, så både mamma og baby fikk sove mer enn normalt. Det setter man ekstra pris på etter at man er blitt mamma. Tid er dyrbart.
Min nye klokke er fra Cluse, et nederlandsk klokkemerke. Klokkene er å få tak i hos bymtb.no. Jeg finner nesten aldri klokker jeg liker, og når jeg finner noen så er det som regel herreklokker. Men denne, den falt jeg for med en gang!
For my international readers
Less sleep is a part of becoming a mum. It’s just a part of the game. But this morning was a really good morning – babygirl didn’t wake up as many times as usual this night. A good nights sleep for babygirl and mummy. Soooo appreciated!

My new watch is from the dutch brand Cluse. It’s not often that I find a watch that I actually like. And when I do, it’s usually watches for men. But not this time! You can get the watch at bymtb.no

2 thoughts on “En god morgen

  • Reply ladybird 8. februar 2016 at 21:22

    Hei Therese! Så hyggelig å høre! Og gratulerer med en voksende mage, jeg regner med at du har det siden du spør etter stellebag 🙂 Vet du, jeg hadde ikke lyst til å bruke masse penger på en veske som jeg ikke synes er noe fin, og som jeg kun kan bruke som stelleveske – det føltes litt bortkastet. Derfor kjøpte jeg heller en shopper fra Day Birger Mikkelsen, den er like genial som stelleveske, som strandveske, veske til å ha med på flyreiser, weekendbag etc. Riktignok er den ikke delt inn med masse lommer, men det har ikke vært noe savn for min del. Jeg har noen mindre små punger/mapper nedi veska, som jeg bruker til å fordele de mindre tingene i. For oss har dette fungert helt glimrende 🙂

  • Reply Therese 8. februar 2016 at 10:24

    Hvordan har du løst det med stelleveske etc.? Du har så fin stil så jeg er så nysgjerrig på om du har noen gode råd her også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *