Sett i forvarmet ovn, 250° og stek i cirka 10 minutter.

Eltefrie grissini med urter – italienske snacksbrød
Sett i forvarmet ovn, 250° og stek i cirka 10 minutter.
av
Stikkord:
Kommentarer
6 kommentarer til “Eltefrie grissini med urter – italienske snacksbrød”
-
Marit: Så gøy å høre! Jeg synes de er supergode. Og så enkle å lage! man må bare planlegge bittelitt slik at man får satt deigen dagen før 🙂
-
Julia: Det er faktisk timer 😉 Jeg digger eltefri baking, eller no-knead som det også kalles. Superenkelt og resultatet blir så bra når det langheves. Google gjerne eltefritt eller no-knead og les litt om det, for det er en litt annen måte å bake på enn den vanlige 😉 Men har du først begynt med det, så fortsetter du!
-
Nå har jeg laget disse – kjempegode !!!!!!
Takk for at du deler;))Marit
-
mmm, disse skal testes ut 🙂 Stemmer det at de må heve i 12-20 timer? eller er det minutter? hehe
-
Anonym: De er utrolig gode, og man kan jo tilpasse med krydder, urter og ost akkurat som man selv ønsker! Det trengs ikke å etterheves! Bare husk godt med mel på benken, deigen er litt klissete, slik aom eltefritt gjerne er. Lykke til!
-
Hei, disse så veldig gode ut;) De skal prøves, i allefall!
Lurte på om du ettehever disse før de stekes?
Ha en fin kveld;)Marit
Legg igjen en kommentar