Drikk mer vann!

Photos: ladybird
Vi hører det hele tiden – man skal drikke mer vann! Men det er jammen ikke så enkelt spør du meg. For det første så er jeg svært sjelden tørst, jeg er heller ikke typen som får vondt i hodet hvis jeg drikker lite – så det sier seg selv at det ikke alltid er så lett å huske å drikke vann. Men jeg har tre tips som gjør at jeg blir flinkere til å huske å drikke vann, hver eneste dag. Det første er å ha med med bkr flasken min på jobb, den står oppfylt med kaldt vann på skrivebordet hele dagen og minner meg på å drikke. Tips to er å helle opp en mugge med vann når du kommer hjem, og den skal drikkes opp minst en gang per dag. Det tredje trikset er å smaksette vannet med litt frukt, grønnsaker og urter. Akkurat nå går det veldig mye i sitronvann, gjerne med litt agurk eller mynte. Og MASSE isbiter!

5 thoughts on “Drikk mer vann!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *