Den undervurderte fredagsbuketten

Nelliker, så undervurderte

Jeg er så glad i nelliker. Denne blomsten som så mange ikke synes så mye om. Men jeg synes den er nydelig. Og den sniker seg veldig ofte inn i fredagsbukettene her hjemme. Jeg elsker nelliker i en fargerik bukett, der man mikser alskens farger, eller den rene hvite buketten, eller hvitt kombinert med den friske grønne. Og nelliker kombinert med roser.

Fredagsbukett i bærenett

En ting jeg har til gode å se her hjemme er de sorte nellikene. de er jo så råfine! De er vel egentlig ikke helt sorte, men dyp, dyp rødlilla – og vanvittig fine. De håper jeg snart å kunne finne i min lokale blomsterhandel slik at de kan bli en del av fredagsbuketten.

Fredagsbukett i bærenett

Photos: ladybird

Jeg postet dette bildet på instagram, og fikk noen foresplrsler på bærenettet. Det er av samme typen som det rosa, fra norske bærepose.no. Og jeg har det i mange, mange farger! Jeg synes de er superpraktiske. De tar minimalt med plass og rommer så mye, og alltid geniale å ha tilgjengelig. For jeg er av typen som ofte drasser rundt på masse saker. Også er de fine, skikkelig fine! Du kan handle de her hos bærepose.no.

God weekend!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.