Favoritt på baderomshylla – hverdagsskrubben

En perfekt everyday skrubb

Jeg må innrømme at flytting og maling og alt som har hørt de siste ukene til, går litt på bekostning av egenpleie og huden min. Men jeg prøver å oppretteholde noen gode, enkle rutiner – rens, skrubb og fuktighet (og SPF da, men det er liksom en selvfølge!) Og nå i tidsklemma så tyr jeg til enkle, effektive produkter. Slik som denne skrubben fra Skin Camilla Pihl. Jeg har en forkjærlighet for skrubb som både har en kjemisk og fysisk peeling, men det krever også litt mer tid til at de får virke på huden. Og det har jeg ikke tid til akkurat nå. Så da er denne finkornede skrubben helt perfekt!

Hverdagsskrubben - Skin by Camilla Pihl

Den er effektiv nok til at jeg føler at jeg får skrubbet huden skikkelig. Og det føler jeg virkelig at jeg trenger litt ekstra etter uker med maling, byggestøv og denslags. Men den er allikevel skånsom nok til at jeg føler at jeg kan ha den stående fremme i dusjen eller på vasken for å bruke den nesten daglig.

Hverdagsskrubben - Skin by Camilla Pihl

Photos: ladybird

Har du testet ut hudpleieproduktene til Camilla Pihl enda? Jeg har testet ut en del av de, og må si meg ganske så imponert over det hun har fått til! Well done, Camilla! Pst! Skin by Camilla Pihl får du kjøpt på Vita.

5 thoughts on “Favoritt på baderomshylla – hverdagsskrubben

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *