Den lille sorte – et realt kupp

Jeg elsker kjoler med en liten holkerm, det gir litt bredde på skulderpartiet og garantert timeglassfigur. Da jeg så dette bildet inne på Karla’s Closet så kom jeg på denne kjolen som jeg hadde sett på H&M sine nettsider nylig. Et kupp spør du meg.

Publisert

i

av

Kommentarer

4 kommentarer til “Den lille sorte – et realt kupp”

 1. ladybird avatar

  Karianne: den er såååå fin! Kunne lett tatt den i begge farger selv…og flere farger til! 😉

 2. ladybird avatar

  Karianne: Åhhhh så gøy å høre! Nå fikk jeg jammen meg lyst til å prøve å lage den selv. Kanskje det skal bli neste DIY prosjekt! 🙂

 3. karoline - fashionberry avatar

  ååå vil ha den både i sort og pudder, men dessverre utsolgt på nett… <3

 4. Karianne avatar

  Nyyydelig kjole – hadde den hatt en litt videre hals, hadde den vært perfekt (for meg) 🙂

  Oppdatering på den kokos- og lavendelskrubben som du hadde oppskrift på før jul – den ble en kjempesuksess! Den dufter aldeles deilig, og riktignok har jeg bare testet den ut på hendene, men den gjorde underverker 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *