Pin og bli inspirert!

For noen dager siden så lurte det ene tantebarnet mitt på om jeg kunne foreslå en side hun kunne finne inspirasjon til å kle seg fint. Det er slike oppgaver som tante liker, så jeg satte i gang og lagde en inpirasjonsmappe på Pinterest som bare hun og jeg kan se. Hvis du har lyst til å se alle de åpne mappene mine for inspirasjon både på hjemmefronten, mote-, skjønnhet, trening og mat – blant annet. Ja, da kan du klikke deg inn på min Pinterest her.


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Pin og bli inspirert!”

  1. ladybird avatar

    Charlotte_ Så hyggelig at du fant noe du likte! Pinterest er genialt, kan lett bruke en time eller to der 😉

  2. Charlotte avatar
    Charlotte

    Pinterest er genialt! Har "stjålet" en hel haug av deg nå 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *