Pin og bli inspirert!

For noen dager siden så lurte det ene tantebarnet mitt på om jeg kunne foreslå en side hun kunne finne inspirasjon til å kle seg fint. Det er slike oppgaver som tante liker, så jeg satte i gang og lagde en inpirasjonsmappe på Pinterest som bare hun og jeg kan se. Hvis du har lyst til å se alle de åpne mappene mine for inspirasjon både på hjemmefronten, mote-, skjønnhet, trening og mat – blant annet. Ja, da kan du klikke deg inn på min Pinterest her.

3 thoughts on “Pin og bli inspirert!

  • Reply hsetbejubv 30. november 2023 at 21:37

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  • Reply ladybird 2. februar 2015 at 20:37

    Charlotte_ Så hyggelig at du fant noe du likte! Pinterest er genialt, kan lett bruke en time eller to der 😉

  • Reply Charlotte 1. februar 2015 at 13:40

    Pinterest er genialt! Har "stjålet" en hel haug av deg nå 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *