Søndagssyssel – rens av make-up børster

Photos: Brebeauty, pinterest
Jeg har noen faste søndagsrutiner, rens av make-up børstene mine og litt ekstra tid til pleie av huden. I og for seg så er jo det å rense make-up børstene sine god hudpleie, siden det bygger seg opp mye produktrester og bakterier i møkkete børster – noe som selvfølgelig ikke er så bra for huden. 
Hver søndag vasker jeg derfor børstene mine i mild såpe/shampoo og lunkent vann. Jeg legger deretter børstene på et håndkle, ikke la de stå å tørke, da kan vannet løse opp limet i festet på børstene og børstene får kortere levetid. Jeg lover deg, det føles så mye bedre å starte uke med rene børster.
Og hvis du er i humøret til en liten rydding i baderommsskapet, bruk noen glass etter nedbrente duftlys og organiser. Supre til både q-tips, make-up børster, hårstrikker og annet småtteri – også ser det fint ut!

7 thoughts on “Søndagssyssel – rens av make-up børster

 • Reply Lvgivi 6. januar 2024 at 05:26

  major brand allergy pills can flonase make you sleepy allergy med comparison chart

 • Reply Kine 4. februar 2015 at 13:00

  Topp med tips 🙂

 • Reply ladybird 2. februar 2015 at 20:40

  Kine: det kommer et tips på bloggen i morgen 😉

 • Reply ladybird 29. januar 2015 at 17:36

  Tusen takk for fin tilbakemelding Anne! Mandagen starter så mye bedre med freshe og rene børster – ny uke, ny fresh start! Jeg ELSKER det aller meste fra Youngblood. Kabukibørstene har jeg ikke testet, mest fordi jeg nesten utelukkende bruker flytende foundation nå om dagen og den liker jeg best å legge med fingrene. Men jeg har Youngblood sin ene øyeskyggebørste, den som heter noe med Crease, og den er helt super!! Har det heller ikke hjulpet å vaske kabukibørstene? Jeg synes ofte børster kan røyte litt i begynnelsen inntil man får vasket de et par ganger.

 • Reply ladybird 29. januar 2015 at 17:34

  Kine: Jeg er ikke kjemegod på børster generellt, de børstene jeg har som jeg er veldig glad i de har jeg fått anbefalt av stylister og makeupartister. jeg er generellt veldig glad i MAC sine børster, og storfavoriten derfra er nok børsten deres for å duse ut øyenskygge. En annen børstefavoritt er Youngblood sin Crease-børste. Den har jeg kjøpt ganske nylig – og det kommer snart et innlegg om den her! 😉

 • Reply Anonym 29. januar 2015 at 14:42

  Detta gjer eg og kvar søndag. Mandagsmorgon verte litt betre med gode og mjuke sminkekostar 🙂
  Har sett på instra at du er ein fan av youngblood – fantastisk merke. Men korleis opplever du Kabuki børstene? Eg har to, og begge mister sånn børstehår når eg bruker dei. Det kiler/klør og er eit irritasjonsmoment. Har du tips? Stor high-five Anne 🙂

 • Reply Kine 25. januar 2015 at 20:58

  Lekkert! Har du noen tips til gode makeupkoster? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *