C Soaps – Et mer skånsomt valg for hjem og miljø

C Soaps - Ladybirds Nest

Miljøvennlig husvask fra C Soaps

Jeg har tidligere nevnt C Soaps ved flere anledninger, nettopp fordi jeg er så glad i produktene. Et miljøvennlig valg av såpe til hus og hjem ble enda viktigere da jeg ble mamma. Nettopp fordi det føles helt feil å vaske gulv og bord og andre flater der en baby krabber og spiser og leker, med noe som inneholder masse giftstoffer og lumske ingredienser.

C Soaps - Ladybirds Nest

En av de siste favorittene mine fra C Soap er denne husvasken. Jeg har jo brukt husvasken deres før, men nå har jeg falt pladask for en ny duft – Fiken & Solbær. Frisk og fruktig på en gang – rett og slett superfresh.

C Soaps - Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

Denne husvasken lukter digg, gjør effektivt rent og den er skånsom både mot miljø, hjem og alle som bor i hjemmet.  Hele utvalget til C Soaps og litt mer om dette norske merket finner du på websiden deres.

One thought on “C Soaps – Et mer skånsomt valg for hjem og miljø

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *