Alpeluen – en liten klassiker i garderoben

A french twist

Alpeluen har vært i garderoben min så lenge jeg kan huske. Det er i hvert fall ikke langt i fra. Den første alpeluen min var knallrød. Jeg var vel kanskje fem år. Og jeg husker den som det var den dag i dag. Faktisk så har jeg en knallrød alpelue i samlingen den dag i dag. Det har liksom blitt en klassiker.

Alpeluen - en klassiker

Men alpeluen har også sneket seg inn i andre farger. Blant annet denne lysegrå. Jeg kjenner også at det er på høy tid å la bruntonene få en større plass i garderoben igjen. Jeg har hatt en brun kåpe noen år nå, og den har føltes så fresh i fargen. Kanskje en brun alpelue er det neste brune plagget?

Alpeluen - en klassiker

Uansett så er det noe veldig klassisk over alpeluen. Den fungerer alltid, og gir en liten touch av fransk eleganse i gardroben. Akkurat dét er aldri å forakte!

Alpeluen - en klassiker

Photos: ladybird

Hva med deg, har du noen alpeluer i garderoben? Og ikke minst, husker du å bruke de?

One thought on “Alpeluen – en liten klassiker i garderoben

  • Reply Nanne 13. november 2017 at 12:03

    Du kler den jo fantastisk godt, da! Det å bruke hatter sitter litt langt inne hos meg selv om jeg synes det er stilig på andre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *