Vinn mobilcover fra Richmond&Finch

Inneholder sponsede produkter
Konkurranse – vinn Richmond&Finch mobilcover

Nå har du muligheten til å vinne et Richmond&Finch cover til din iPhone 7. Jeg har valgt ut to av de coverne fra Richmond&Finch som jeg synes var aller finest – og de gir jeg bort til to av dere.

Richmond&Finch konkurranse // Ladybirds Nest Blogg

Du kan selv velge deg ut din favoritt, enten det rosa som heter Cherry Blush eller Black Marble. Black Marble er litt glossy i finishen, mens Cherry Blossom er mattere. Begge er veldig fine! Hvilken er din favoritt, klarer du å velge?

https://www.richmondfinch.com/int/cases/iphone-7

Nydelige Cherry Blossom….

Richmond&Finch konkurranse

…og den litt råere Black Marble.

Richmond&Finch konkurranse // Ladybirds Nest Blogg

Photos: Ladybirds Nest Blogg

Legge igjen en kommentar med hvilket cover du ønsker deg og hvorfor du fortjener en liten juligave! Husk, coverne som gis bort passer til iPhone7. En vinner trekkes ut om en ukes tid – lykke til!

8 thoughts on “Vinn mobilcover fra Richmond&Finch

 • Reply Silje 14. juli 2017 at 08:41

  Så fine! Ønsker meg rosa🌸

 • Reply Line 14. juli 2017 at 12:15

  Veldig fine cover! Jeg ønsker meg Cherry Blossom <3
  Jeg synes at jeg fortjener et cover siden jeg må slite og jobbe hele juli med artikkelskriving. Mann og barn er på ferie på Koster og skal til Skottland og Kragerø. Jeg savner både de og å ha fri i juli….

  God sommer!

 • Reply Malin N 14. juli 2017 at 14:02

  Krysser fingrene 🤞🏻 Rosa 🌸🙏🏼🌸🙏🏼🌸

 • Reply Susanne 15. juli 2017 at 23:07

  Ønsker meg Black marble! Synes jeg fortjener en julioppmuntring siden jeg ikke har fri i sommer og må jobbe 🌺

 • Reply Carina 16. juli 2017 at 13:43

  Åh! Det sorte🖤 Jeg klarte nettopp kunststykke og knuse skjermen på min nye iPhone 7, en dyr affære og bytte den… Men med et deksel fra richmond & finch i black marble på i fremtiden satser jeg på at dette ble første og siste gang 😄🙌🏼

 • Reply Ingvild 17. juli 2017 at 15:49

  Ønsker meg det rosa, superfine cover😍😍

 • Reply Camilla 18. juli 2017 at 07:21

  Ønsker meg rosa 🌸 Synes jeg fortjener å vinne rett og slett fordi jeg er en veldig sliten mamma for tiden. Prøve å være en god mamma for guttungen på 2,5 samtidig som lille på 2 mnd sliter med mye magevondt.

 • Reply Emma Marlene Rudsli 18. juli 2017 at 13:06

  Ønsker det fine i cherry blossom! 🌸 Ønsker å vinne dekselet ettersom jeg jobber hele sommeren i flyselskap, og dekselet kan da få viftet rundt i Europa med meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *