Jeg – en Kashmina ambassadør

Inneholder sponsede produkter
En stolt og glad ambassadør

De av dere som har fulgt bloggen min over tid har nok lagt merke til hvor glad jeg er i det norske merket Kashmina. Jeg har masse plagg derfra i garderoben og har virkelig lagt min elsk på den myke kashmiren deres. Og nå er jeg altså så heldig at jeg har blitt spurt om jeg vil være ambassadør for Kashmina. Et spørsmål det var utrolig lett å svare «JAAAA» på! Kashmir av beste kvalitet, nydelig design og varme, gode mennesker bak brandet – selvfølgelig vville jeg være med på dette.

Kashmina ambassadør

Så heretter vil dere se enda mer deilig Kashmina kashmir her på bloggen. Og uten å røpe for mye – jeg kan love dere at Kashmina har et veldig spennende designprosjekt på gang, noe nytt og fresht!

Kashmina ambassadør

Photos: ladybird

Plagg i kashmir kan du ha med deg livet ut hvis du tar godt vare på de! Her er noen gode tips til hvordan du best kan ta vare på din kashmir!

 • Fjern eventuelle nupper etter første gangers bruk (fjernes forsiktig med fingrene)
 • Fjern flekker med en fuktet klut og luft plagget mellom hver bruk
 • Vask på maskinvask på 30 grader, bruk ullprogram uten sentrifugering. Bruk eget vaskemiddel for ull. La plagget tørke liggende på et håndkle på gulvet.
 • Etter første vask vil du ofte oppleve at de løse nuppene som kan komme etter første gangers bruk forsvinner. Ullen blir børstet opp og den blir mykere enn noen gang.

Visste du forresten at Kashmina tar i mot Kashmina plagg for en Makeover? Du kan sende inn ditt Kashmina plagg til Kashmina-gjengen, så vasker de, groomer og avnupper plagget ditt – rett og slett en liten SPA dag for ditt Kashmina plagg. Det kan du lese mer om her.

Jeg gleder meg til å vise dere mer fra Kashmina fremover!

 

4 thoughts on “Jeg – en Kashmina ambassadør

 • Reply Monica Bergem 17. juli 2017 at 00:11

  Enig med hun over 😀
  Vi i Kashmina er mist like glade som deg 🙂
  Klem Monica (gründer av Kashmina)

 • Reply Luisa - La Mar 12. juli 2017 at 12:11

  Så utrolig gøy! Gratulerer! Og de er innmari heldige å ha deg som ambassadør, du fronter dem på ypperlig vis <3

  • Reply Ladybirds Nest 24. juli 2017 at 22:15

   Så utrolig koselig å høre Luisa! Jeg elsker jo Kashmina sin kashmir, så jeg er så stolt som har fått den fine oppgaven <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *