Yogini – tid for litt mer yoga

YOGINI LIVING

Jeg elsker yoga! Det er ingen annen bevegelsesform eller treningsform som gir meg så mye tilbake, både fysisk og psykisk. Jeg tør faktisk påstå at man kjenner kroppen sin på to forskjellige måter, før og etter yoga.

 Yogini // Ladybirds Nest

Men dessverre så er det ikke alltid jeg har mulighet til å gjøre like stor plass til yogaen i livet mitt. Det har vært lite en lengre periode nå. Men det akter jeg å endre. Nå skal det bli mer tid på matta.

 Yogini // Ladybirds Nest

For å kickstarte egenpraksisen så kan det være fint å melde seg på et kurs, eller bruke yoga online hvis man har dedikasjonen til å klare det på egenhånd. En av mine favoritter er Yoga with Adriene. Og vi er mange som er blitt glad i hennes videoer.

Yogini // Ladybirds Nest

Ellers kan det være mye motivasjon i en ny yogatights eller noe nytt tøy å praktisere i. Eller en ny matte. Hvilken matte som er min favoritt vil jeg dele litt senere.

Yogini // Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

Nå er i hvertfall jeg igang med min praksis. Og jeg nyter det til det fulle, selv om kroppen er litt stivere og ømmere enn sist jeg praktiserte. Det skal bli gått og løse litt opp igjen og komme tilbake til en litt mykere tilstand. Men ikke noe rush, alt til sin tid.

Namaste!

One thought on “Yogini – tid for litt mer yoga

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *