Yoga og fjelluft i Romsdal

En helg med yoga og fjelluft

Denne helgen har vært en av de deiligste på lenge. Helgen ble tilbragt i Romsdal med en venninne, en helg med fokus på fjelluft og yoga. Helgen ble arrangert av Romsdal Yoga med Ingrid Devor i spissen.

Romsdal Yoga - Fjell og yoga - Ladybirds Nest

Helgen har vært fylt opp med yogaøkter, deilig mat og turer i fjellet. Og høydepunktet, bokstavelig talt, var å få gå Romsdalseggen i strålende septembervær.

Yoga og Fjelluft Romsdal Yoga

Å tilbringe tid i fjellet er noe av det beste jeg vet. Masse frisk luft, nydelig natur og få brukt kroppen skikkelig. Og Romsdalseggen viste seg fra sin beste side. For en fantastisk tur! Jeg har gått en del fjellturer og toppturer i Norge, men dette er definitivt en av de vakreste jeg har gått.

Yoga og Fjelluft Romsdal Yoga

Yoga og Fjelluft Romsdal Yoga

Med god niste i sekken klatret vi oss opp over 900 høydemeter og lot oss bergta av den mektige naturen. For et vakkert land vi bor i!

Yoga og Fjelluft Romsdal Yoga

Vel oppe på toppen ble det tid til noe yoga poses, men disse har jeg spart til instagrammen min – så de kan du sjekke ut her.

Romsdal Yoga - Yoga og fjell

Hver eneste kveld samlet vi oss rundt et deilig hjemmelaget vegetarmåltid. Ingrid knows how to cook! Det var ganske mange som spurte henne etter oppskrifter i løpet av helgen.

Romsdal Yoga - Yoga og fjell

Og hver dag samlet vi oss til flere yogaøkter i Romsdal Yoga sitt studio. Deilige, svette timer med ashtanga og beroligende, restituerende timer med yin yoga.

Romsdal Yoga - Yoga og fjell

Rett ved yogastudioet lå den fine fargerike kafeen og samlingspunktet Sødahlhuset – der vi spiste deilig økologisk og kortreist lunsj.

Romsdal Yoga

Romsdal Yoga

Det har vært en fantastisk helg der vi har pustet helt ned i magen, nytt godt av den norske naturen og kommet litt dypere inn i vår egen yoga praksis.

Romsdal Yoga

Romsdal Yoga

Jeg tror det var mange av oss som la igjen litt av hjertet vårt i Romsdal, dette er definitivt en plass man vil besøke igjen.

Romsdal Yoga - Fjell og yoga - Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

Og skulle du være i Romsdal, så er det vel verdt å ta turen innom Ingrid og gjengen hos Romsdal Yoga. Et hjertevarmt yoga studio man blir glad i.

5 thoughts on “Yoga og fjelluft i Romsdal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *