Vinn hårspenne med gull og perler // Ladybirds Nest

Vinn en glitrende hårspenne

Inneholder sponsede produkter
Vil du vinne en glitrende hårspenne?

Hårspenner er tingen om dagen! Jeg har utvidet mitt hårspenne-arkiv betraktelig den siste tiden. Små søte, kule minimalistiske, røffe, morsomme, fargerike – i alle forskjellige farger og fasonger. Og det er vel ikke bare jeg som har litt hårspennedilla?

Vinn hårspenne med gull og perler // Ladybirds Nest

Hvis du også er litt svak for hårspenner så synes jeg du skal legge igjen en hyggelig kommentar på dette bildet, da er du nemlig med i trekningen av denne store gullfargede hårspennen fra Lindex! Den er så kul og overdådig med perlepynten og den glitrende gullfargen, rett og slett en lite fest i håret! Jeg elsker tanken på denne spennen i et litt bustete hår, til slitte jeans og en hvit skjorte.

Glitrende hårspenne

Eller kanskje den kan pynte opp en stram hestehale kombinert med en clean sort kjole?

Vinn glitrende hårspenne
Photo: ladybird

Jeg er ganske så sikker på at du finner noen helt perfekte måter å style den på. Ja, fortell meg gjerne om det i en kommentar – så er du med i trekningen!

Lykke til!


Publisert

i

av

Kommentarer

5 kommentarer til “Vinn en glitrende hårspenne”

 1. Rita avatar
  Rita

  Kjempe fin hårspenne☺️

 2. Anita avatar
  Anita

  Nydlig hårspenne:) eg er og så svak for fine hårspenner. Har for første gong siden eg var veldig ung klart å spare til langt hår!!! Elsker å sette det opp på ulike måter, og med ei fin spenne i blir det så enkelt å gjera det fint:) takk for masse fin inspo både her på bloggen og på insta:) klem, Anita

  1. Ladybirds Nest avatar

   Så gøy! Er så glad når jeg hører om noen som gjør litt ut av håret sitt, for det er så enkelt å bare la det henge der! Og der er jo spenner genialt! Og praktisk spør du meg 😉

 3. Natalia Slettnes avatar
  Natalia Slettnes

  Løse beachwaves og spennen holder håret opp på ene siden ?

  1. Ladybirds Nest avatar

   Det er en perfekt miks!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *