Toner og serum i ett

Inneholder produktlenker // PureYou.no Ambassadør
Rose Absolute First Serum – Toner og serum i ett

Jeg har allerede nevnt at hudpleierutinene har vært litt annerledes de siste månedene. Med flytting og nytt hus så tar det tid å komme ordentlig på plass og tiden strekker ikke alltid like godt til. Og det gjenspeiles også litt i hudpleierutinene. de forenkles en god del. Og jeg har tatt i bruk en del av multiproduktene jeg har i baderomsskuffen.

Aromatica Rose Serum // Ladybirds Nest

Og et av disse multiproduktene er Rose Absolute First Serum fra Aromatica. Det er en alt-i-ett-toner, den fungerer både som en toner og et serum. Man kan velge å bruke den på en bomullspad og stryke over huden etter rens, akkurat som en vanlig toner, eller klappe den inn i huden som et serum. Uansett vil den tilføre masse fukt! den inneholder også ingredienser som skal motvirke pigmentflekker, øke elastiteten i huden og forebygge fine linjer. Og akkurat som en vanlig toner, så skal en virke balanserende på huden.

Som navnet tilsier så er den basert på roser. og det lukter man! Jeg må innrømme at jeg har et litt tosidig forhold til roselukt – jeg synes enten det lukter veldig bestemor, eller så lukter det veldig friskt! Og denne tilhører heldigvis den siste kategorien.

Aromatica Rose Serum // Ladybirds Nest

Jeg synes det er digg med slike multiprodukter, som korter ned litt på hudpleieregimet i slike perioder der man ikke har like god tid som ellers. Men samtidig så føler man at huden får det den trenger. Jeg liker også å bruke denne på sommeren, synes det er digg å tørke over ansiktet med denne etter en dag i solen, slik at man skånsomt får renset bort solkrem og frisket opp.

Aromatica Rose Serum // Ladybirds Nest

Photos: ladybird

Inne på PureYou.no sine sider så ser jeg at denne har fått et aldri så lite ansiktsløft siden jeg klikket hjem denne. Men innholdet ser ut til å fortsatt være det samme.

One thought on “Toner og serum i ett

  • Reply e-commerce 17. mars 2024 at 10:17

    Wow, awesome weblog format! How long have you been running a blog for?

    you make blogging look easy. The whole glance of your site is excellent, let alone the content!
    You can see similar here dobry sklep

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *