Tips til stelleplassen

Photos: ladybird
Heisann alle mammaer og kommende mammaer – her kommer et tips til dere! Siden vi ikke har et kjempestort bad så tenkte jeg en del på hvordan vi skulle løse dette med stelleplassen til vesla. Da vi var innom Ikea så kom jeg på at Råskog hyllene var helt perfekte for stellesakene. Den tar ikke alt for stor plass, den kan lett trilles til side og den har masse oppbevaringsplass.

Med litt fine bokser og esker så er det mye lettere å organisere alle småsakene man skal ha lett tilgjengelig til stellet. Vi fant raskt ut at det var en fordel å ha pysjamaser sammen med stellesakene, så de ble raskt flyttet fra kommoden til vesla og inn på badet. Og et lite tips på tampen: Beaming Baby våtserviettene er helt supre! Jeg må innrømme at jeg ikke er så glad i våtservietter, jeg foretrekker tørrkluter (som du ser på bilde nummer to) og vann. Men når jeg først skal bruke våtservietter så vet jeg at disse er helt trygge for vesla mi, uten masse parfyme og skumle ingredienser.


For my international readers

Hey mamas! The Ikea Råskog cart is perfect for your nursery – it’s like a rolling changing station.  Just buy some nice boxes and all your babystuff is so much easier to organize. A little tip! Put the pj’s close to your diapers and the changing station, it makes it so much easier every night.


And one more thing, the baby wipes from Beaming Baby is super! No harsh ingredients and so gentle – you’ll love them!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *