Tips til farsdagsgaven

Inneholder sponsede produkter/produktlenke
Fasdagsgave

Photos: ladybird

Gavetips til farsdagen

Farsdag er om en uke og jeg har samlet noen gavetips til far, uansett alder. Kaffe på senga og et litt bakst er også en bonus.

Bulldog

Hvis du har en skjeggete mann, slik som jeg har, så er produkter for å ta vare på skjegget et godt tips! For det er stor forskjell på velpleid og skjegg som ikke får pleie. Mannen min unner seg en god skjeggklipp hos gutta på Dipper fra tid til annen. Og de har anbefalt å bruke en egen såpe for skjegg, som ikke tørker ut skjegget og et godt produkt for å gi pleie og fuktighet. Bulldog har et godt utvalg produkter for skjegg – kan blant annet klikkes hjem fra nordicfeel.no

Pierre Robert farsdag

Ull er gull, også for far! Pierre Robert har godt utvalg ull til hele familien. Mannen min har bodd i dette settet de siste dagene. Han bruker det under klærne når vi er ute og lekker med vesla i snøen, men kan liksågodt labbe rundt i det innendørs i stedet for joggis. Pierre Robert har jevnlig gode tilbud på sidene sine, så der kan man gjøre et kupp til hele familien.

farsdag

Photos: ladybird

Shampoo og balsam er forbruksgave og det er alltid deilig å få litt gode versjoner av disse hverdagsproduktene. Dessuten er det greit for far å ha et litt mer maskulint alternativ på badehylla, slik som disse fra Woody’s.

Men for all del, ikke glem den kaffen på senga – den setter pappa veldig pris på!

One thought on “Tips til farsdagsgaven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *