Strikk til barn og babyer

Inneholder produktlenker

 

Veslejenta vår er så heldig å ha masse tanter som er veldig flinke til å strikke. Hun har allerede fått masse fine strikkede gaver. Og mange av disse strikketantene vil så gjerne ha oppskrifter og bilder av ting vi vil ha strikket til lille. Og dette er en helt ny verden for meg!

Hvor skal jeg lete? Er det nettsider jeg bør sjekke ut? Hvor bør jeg kjøpe garn? Ja, jeg er ganske så blank. Eneste jeg vet er at det er så mye fint i strikk til de små! Så hjelp meg meg deres beste tips.

 

Jeg har allerede skaffet meg et par bøker, blant annet Paelas Knit og Klompelompe sin ene strikkebok. Snuser du etter strikkeinspirasjon bør du forresten sjekke ut både Klompelompe og Paelas på instagram, det er så mye fint til de små!

Vet du om noen oppskrifter jeg bør sjekke ut? All strikkeinspo er velkommen!


How cute is babyknit and knit for kids? My little one is a lucky girl. She has several aunts that are amazing at knitting. And they love to knit! So they asked me to come up with new knitting projects. And that is quite a new world to me, so I need inspo!

Where do you get knitting inspo on baby clothes and clothes for kids?

One thought on “Strikk til barn og babyer

  • Reply e-commerce 10. mars 2024 at 00:04

    Wow, superb blog layout! How long have you ever been running a blog for?
    you make blogging glance easy. The overall glance of your site
    is fantastic, let alone the content material! You can see similar here sklep

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *