Spillkveld og helgekos

Sponset innlegg, spillene har jeg fått av Tactic

Photos: lasybirdsnest
Disse høstkveldene og de kommende vinterkveldene er perfekt for å samle familie eller venner til hyggelige spillkvelder. Jeg har fått tilsendt tre spill fra spillleverandøren Tactic, og da passet det bra å samles til en hyggelig kveld med spill, fyr i peisen og masse snop.

Vi er nok mest glad i å spille ulike spørsmålsspill, så «I know» falt ganske raskt i smak. Det som skiller «I know» fra en rekke av de andre spørrespillene vi bruker å spille er en liten taktisk twist, der man også blir belønnet for å gjette hvor mange svar man tror motspillerne klarer. Det gjør jo at man faktisk kan komme vinne spillet ved å kjenne motspillerne sine godt og dermed ta strategiske valg, ikke bare ved å svare riktig på spørsmålene. Her finner man fort ut om man under- eller overvurderer hverandre. Veldig gøy!

Vi fikk også «Alias» i to varianter, det vanlige «Alias» spillet og «Party Alias» en variant som passer best for voksne. «Alias» er et ordforklaringsspill, der man skal skal forklare flest mulig ord i løpet av en satt tid, uten å bruke selve ordet. Da må man bruke synonymer, hint og forklare så godt man kan. I partyvarianten utfordres man til å være enda mer aktiv, ved at man for eksempel skal forklare ordene i ulike fysiske positurer eller forklare ordene i ulike sinnstemninger – noe som blir ganske så festlig.

Spillene er perfekt for alle de mørke kveldene foran peisen som vi har foran oss, enten man er samlet på hytta, over spisebordet eller i juleselskap. Spillene kan kjøpes hos de fleste leketøysforretninger og bokhandlere. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *