Soon weekend o’clock

Inneholder produktlenker

Soon weekend o'clock

KLOKKEN VISER SNART «HELG»

Det tikker sakte, men sikkert ned mot helg. Fredagsbukett, glad stemning, god mat og kvalitetstid med kjære.

Soon weekend o'clock

Photos: ladybird

Klokken som henger rundt håndleddet er fra Cluse. En av få klokker i min klokkesamling. Jeg finner nemlig sjelden klokker jeg liker. Og når jeg gjør det, så er det som regel herreklokker. Denne derimot, er en av få dameklokker i samlingen. Helt enkel, med en brun skinnrem som frisker opp et fargeløst antrekk.

Hva har du planer om å fylle helgen med? Vi har mye kos i vente. Morsomme aktiviteter og frisk luft sammen med min lille familie, mye god mat og noen glass god rød vin.

Ta deg tid til å nyte helgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *