Solkrem til de minste

Jeg har alltid vært veldig nøye med min egen solkrem, så det er en selvfølge at jeg også er ekstra nøye med lillejenta sin. Babyer skal jo holdes i skyggen og beskyttes av klær ute i solen. Men jeg synes det er uungåelig at hun skal få litt sol på seg, og da vil jeg gjerne at huden skal være beskyttet.

Vi leste oss opp på en del tester av solkrem og handlet inn noen ulike testvinnere på apoteket. Men vi ble ikke 100% fornøyd med de. de var seige, vanskelige å smøre ut, det virket som de svidde i øynene og vanskelig å vaske vekk når dagen var over.

På vei til Italia plukket jeg med meg Rudolp Care sin solkrem for barn med solfaktor 50 på OSL. Og vi er superfornøyde med den! Den er lett og god å smøre ut, den beskytter godt og en svir ikke i øynene slik som de andre vi har prøvd. En favoritt til hun lille!


For my international readers

I’m pretty obsessed with sunscreen, and there are not that many that live up to my standards. And when it comes to what I put on my baby’s skin, I’m even more difficult to satisfy. We picked up a few test winners at the pharmacy, but didn’t quite like them. They were sticky, left the skin very white, they were difficult to wash of in the end of the day, and they made her eyes red, itchy and watery.

Then I tried one of the Kids products from one of my favorite lines, Rudolph Care. And it was all different. So light and easy to put on, it protected her skin really well and it didn’t irritate her eyes. A winner!

3 thoughts on “Solkrem til de minste

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *