Rosa polkadot sokker

Annonse//Inneholder produktlenker
Mine rosa polkadot sokker – prikkete sokkecandy

Jeg var ikke i tvil da jeg så disse rosa, prikkete sokkene første gangen – de måtte bare bli med hjem! De er så søte at det er helt over the top, men det er nettopp derfor jeg elsker de. Rosa, prikkete, gjennomsiktige og max snuppete.

Rosa polkadot sokker

Og det er helt tydelig at det ikke er bare jeg som synes de var søte! For da jeg la ut et bilde av de på instastories så kokte det litt i innboksen. Det er faktisk et av de mest screenshot’a bildene jeg har lagt ut på instastory. I selskap med blant annet et bilde av rumpa mi. Fiffig miks av bilder folk har tatt screenshot av. Dere skulle forresten sett fjeset mitt da jeg oppdaget sistnevnte, ganske komiske greier.

Rosa polkadot sokker

Veldig mange av dere lurte på hvor dere kan få tak i sokkene, og de er faktisk ganske så tilgjengelig for de fleste. Sokkene kommer fra Lindex, og du kan klikke de hjem her.

Rosa polkadot sokker

Jeg tenker at disse blir supersøte i mange forskjellige sko – hvite tøysko, sneakers, ballerinas, pumps. Eller bare tittende frem under kanten på en jeansbukse.

Rosa polkadot sokker

Photos: ladybird

Jeg tror nesten jeg må ta turen innom Lindex og skaffe meg et par til. For jeg klarer ikke å slutte å smile når jeg ser på de!

2 thoughts on “Rosa polkadot sokker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *