EYK Klokker // Ladybirds Nest

EYK – Klokker som bidrar

Inneholder sponsede produkter
EYK Klokker – Norsk design som gir tilbake

Har du hørt om EYK klokker? Det hadde ikke jeg heller, inntil nylig. Norskdesignede kvalitetsklokker i stilren design. Klokker som gir tilbake. Med det mener jeg deres samarbeid med Star for Life. For hver eneste klokke EYK selger, gir de $15 til organisasjonen Star for Life. Organisasjonen jobber for barns rettigheter til utdannelse og retter seg mot barn og unge i Sør-Afrikia og Namibia.

EYK Klokker // Ladybirds Nest

Men det var ikke det samarbeidet som er grunnen til at jeg først la merke til EYK. For det er designet. Det stilrene,  cleane og maskuline designet. Jeg har nemlig en tendens til å ende opp med herreklokker. Og det gjorde jeg denne gangen og. Eller, nå har EYK en ganske kjønnsnøytral fremtoning og de fleste klokkene er vel unisex. men for mange er nok dette en ganske maskulin klokke. Og det er nettopp det jeg elsker med den!

EYK Klokker // Ladybirds Nest

Jeg elsker det litt grove skinnet i skinnreimen, det klassiske og rene urverket (av sveitsisk kaliber) og den enkle fremtoningen. Perfekt rundt håndleddet til jeans og en hvit skjorte, eller en feminin kjole.

EYK Klokker // Ladybirds Nest
Photos: ladybird

Så spørs det bare hvor lenge den får ligge urørt på badet før mannen finner på å låne den!


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *