Rød vårbluse – gi meg farger!

Inneholder sponsede produkter
Rød + blomsterprint

Det er alltid plass til rødt i klesskapet mitt. Det er noe evig forfriskende med rødt. Det er få plagg jeg har fått så mange komplimenter for som denne blusen. Eller rettere sagt, det er få ting jeg har harr på meg i det siste som har gitt meg så mange komplimenter. For rødt er fresht og kledelig.

Rød vårbluse

Selv på dager der jeg nesten føler meg gjennomsiktig, så gir denne blusen meg liv i ansiktet.

Rød vårbluse

Også elsker jeg pysjamas-snittet på blusen. Det gir den et veldig avslappet uttrykk. Og jeg merker at det er de litt mer avslappede blusene mine jeg som regel foretrekker å gå med.

Rød vårbluse

Photos: ladybird

Blusen er fra Lindex. Er du heldig så er det igjen noen av den i din lokale butikk, eller i nettbutikken. Det var nemlig ganske utplukket når jeg skaffet meg denne. Den finnes forresten i to farger til, grønn og blå. Veldig fine de og! Det matchende skjørtet rakk jeg aldri å få fatt i før det ble utsolgt.

2 thoughts on “Rød vårbluse – gi meg farger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *