Rosa handlenett – tenk grønt

Inneholder produktlenker
Tenk grønt – velg handlenett

Vi bruker alt for mye plast, og vi kaster alt for mye plast. Og det er så små endringer vi trenger å gjøre for å kutte ned bruken av plast ganske mye. Som for eksempel ved å bruke handlenett. Et langt finere alternativ enn alle plastposene. I det siste så har jeg alltid hatt med meg et slikt handlenett (i tillegg til en ekstra stor bærepose-variant jeg alltid har liggende i veska). Og hver gang jeg har knipset et bilde av dette rosa nettet på instastory så har det haglet med spørsmål om hvor det er fra.

Handlenett - bruk mindre plast // Ladybirds Nest.jpg

Handlenettet er fra bærepose.no – en norsk nettside som selger disse handlenettene i mange fine farger, og et variert utvalg av andre miljøvennlige handlenett, shoppere og bæreposer.

Rosa handlenett - tenk grønt!

Jeg var veldig i tvil om jeg skulle velge dette rosa, eller et i en fin mintgrønn farge. Men endte til slutt på rosa. Noe som egentlig skjer ganske ofte, jeg ender ofte opp med en form for rosafarge. Nettene finnes også i flere fine farger, blant annet aprikos.

 

handlenett

Jeg tror også jeg må klikke hjem meg et sort handlenett. For når jeg først fikk handlet meg et slikt handlenett, så merket jeg jo fort at jeg bruker det til absolutt alt! Jeg bruker det til og fra barnehagen, på butikken, i ærend, på tur, som ekstra bæremulighet i veska – ja til det meste! Det er så lett og tar null plass, så det er så enkelt å ta det med seg over alt.

Rosa handlenett - tenk grønt

GREEN KARMA – HANDLENETT ER BEDRE FOR MILJØET

Også ser det fint ut på armen. Det blir rett og slett et fresht tilbehør. Ikke uten grunn at så mange av dere lurer på hvor det er fra! Det ser bra ut og er bedre for miljøet.

Handlenett - bruk mindre plast // Ladybirds Nest.jpg

Photos: ladybird

Hvilken farge skulle du ønske at handlenettene kom i?

3 thoughts on “Rosa handlenett – tenk grønt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.