Raw kuler – salte, crunchy og saftige

RAW KULER – MIX AV TO FAVORITTER

Veldig ofte finner du Raw Kuler i kjøleskapet vårt. det er så digg å ha tilgjengelig. Både som et lite energikick og når man er litt fysen på noe godt.

Raw kuler salt lakris

Her om dagen slengte jeg sammen noen digge, crunchy raw food kuler med smak av salt lakris. Kjøkkenskap og hjem bærer fortsatt preg av at vi ikke er helt på plass, så kulene ble laget uten oppskrift. Jeg tok utgangspunkt i to favorittoppskrifter, og improviserte når jeg ikke hadde alle ingrediensene.

Raw kuler salt lakris

En ting var i hvertfall sikkert, de skulle smake av salt lakris. Og lakrispulver, det har jeg stort sett alltid i skapet. Ellers tok jeg utgangspunkt i denne oppskriften på lakriskuler, og denne på crunchy kuler.  Ristet bokhvete kan forresten anbefales på det varmeste for skikkelig crunch!

Raw kuler salt lakris

Photos: ladybird

Det er ikke så vanskelig å improvisere når man lager Raw Food kuler. Det handler veldig mye om å finne en konsistens man kan få rullet sammen til kuler. Og bruk gjerne kokosolje, for da stivner de når du setter de i kjøleskapet – så er det lettere å få de til å holde formen også!

One thought on “Raw kuler – salte, crunchy og saftige

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *