RAW KULER – MIX AV TO FAVORITTER
Veldig ofte finner du Raw Kuler i kjøleskapet vårt. det er så digg å ha tilgjengelig. Både som et lite energikick og når man er litt fysen på noe godt.
Her om dagen slengte jeg sammen noen digge, crunchy raw food kuler med smak av salt lakris. Kjøkkenskap og hjem bærer fortsatt preg av at vi ikke er helt på plass, så kulene ble laget uten oppskrift. Jeg tok utgangspunkt i to favorittoppskrifter, og improviserte når jeg ikke hadde alle ingrediensene.
En ting var i hvertfall sikkert, de skulle smake av salt lakris. Og lakrispulver, det har jeg stort sett alltid i skapet. Ellers tok jeg utgangspunkt i denne oppskriften på lakriskuler, og denne på crunchy kuler. Ristet bokhvete kan forresten anbefales på det varmeste for skikkelig crunch!

Photos: ladybird
Det er ikke så vanskelig å improvisere når man lager Raw Food kuler. Det handler veldig mye om å finne en konsistens man kan få rullet sammen til kuler. Og bruk gjerne kokosolje, for da stivner de når du setter de i kjøleskapet – så er det lettere å få de til å holde formen også!