Perry på sengekanten

Photos: ladybird
Selv om det blir litt lysere for hver dag som går, så har jeg fortsatt veldig behov for ekstra lys inne. Men lamper er alltid litt vanskelig. Lamper gjør så mye for et rom, men jeg synes ikke det er så ofte jeg finner lamper jeg liker. 
Tom Dixon sin Copper Shade Pendant flyttet inn i leiligheten for ikke så lenge siden, og nå har denne lille lampen fra Ellos funnet plassen på soverommet. Jeg må innrømme at jeg sjelden er innom Ellos sine sider, så det var ganske tilfeldig at jeg kom over denne lampen. Klikket den hjem, og den viste seg å være et aldri så lite kupp – er den ikke fin?! Perry bordlampe fra Ellos finner du her.

One thought on “Perry på sengekanten

  • Reply sklep internetowy 9. mars 2024 at 22:30

    Wow, fantastic blog structure! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you make running a blog look easy. The whole glance of your site
    is wonderful, let alone the content material! You
    can see similar here sklep online

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *