Litt sunnere cookies

Photos: ladybird
Jeg vet ikke om jeg skal skylde på graviditeten, men det virker som om jeg får lyst på alt jeg ser når det kommer til oppskrifter som deles. Gravid, eller ei, jeg synes alltid det er greit å ty til litt sunnere valg på hverdagene. Og da Kristine Weber la ut denne oppskriften på sukkerfrie amerikanske cookies, så bestemte jeg meg for å teste de ut. Jeg gjorde noen små justeringer, ut i fra hva jeg hadde i skapet. Uansett, så endte de opp veldig gode – absolutt verdt å teste ut når man er fysen, men vil ta det litt forsiktig med sukkeret.

Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Litt sunnere cookies”

  1. ladybird avatar

    Det ligger en link i teksten, trykk der det står "denne oppskriften" 🙂

  2. Hege A avatar
    Hege A

    Ligger ikke noe link til oppskrift?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *