Méditerranéen Body Scrub fra Other Stories

Da jeg var i Roma så stakk jeg innom Other Stories. Der plukket jeg med meg litt småtteri, blant annet denne body skrubben. Når jeg hører navnet Méditerranéen Body Scrub så tenker jeg først på lukter som hav, salt, lavendel og kanskje litt sitron. Men denne lukter ikke det i det hele tatt. Den lukter friskt og fruktig, uten å bli for søt og klissete. Som en skikkelig fruktbombe med nektariner, aprikos, fiken og annet digg.

Det var riktignok lukten som gjorde at jeg plukket den med meg. Jeg forventet en helt ordinær saltskrubb, hverken mer eller mindre. men der tok jeg faktisk litt feil. Den har en veldig seig konsistens, den gir meg nesten assosiasjoner til tyggegummi. Og det er faktisk en bra ting! Når den er så seig så sitter den lenger på huden, den skylles ikke vekk med en gang – og dermed får man mer ut av skrubben. Den er rett og slett en veldig god skrubb til en rimelig penge.


When I was in Rome I went by Other Stories. There I bought this scrub – Méditerranéen Body Scrub. It’s a fruity explosion, the smell is so fresh and yummy. But the best thing is the bubblegum-like texture. It really sticks to your skin, it takes a while before it wash off. And that gives you more time to scrub. A bargain!

One thought on “Méditerranéen Body Scrub fra Other Stories

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *