Leopard Suede Slip-on

Photo: ladybird
Jeg er i utgangspunktet tilhenger av å legge litt ekstra i sko, slik at man får bedre kvaliteter og mer komfort. Men når H&M klarte å kombinere suede, leopardmønster og god passform i en slip-on, ja da var jeg ikke så vanskelig å be!

5 thoughts on “Leopard Suede Slip-on

 • Reply ladybird 2. desember 2014 at 19:20

  En variant med saueskinnsfor hadde vært kjempekult, Veronika!

 • Reply Veronica Lauritsen 18. november 2014 at 23:22

  Elsker slip-ons og valset rundt i slike i hele sommer! Mange kule varianter, og hadde ikke vært dumt med et par med "sauefor" inni f.eks!

 • Reply ladybird 17. november 2014 at 18:15

  Karianne og Norin: Jeg var lett og overtale da jeg fant disse! Kanskje ikke det mest parktiske nå, men jeg får se om jeg kan finne noen fine kombinasjoner som er varme og gode og kan brukes når det er tørt på bakken 🙂

 • Reply Norin 17. november 2014 at 10:37

  Åå disse har jeg sikla på også!
  å fine!

 • Reply Karianne 17. november 2014 at 08:05

  Utrolig stilige sko, jeg har i grunnen hatt lyst på slike lenge nå! Men hvordan skal man bruke dem på denne årstiden? De ser jo best ut med bare føtter inni, og for en frossenpinn som meg, kan det bli litt problematisk….finnes det steps i ull, tro?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *