Bia Sweat – en av sesongens favoritter

Photos: Designers Remix, ladybirdsnest på instagram
En av høstens store favoritter har vært denne ullgenseren fra Designers Remix. Oversized, i myk deilig ull og veldig morsom å leke seg med i ulike kombinasjoner.
Jeg kjøpte den her. (Jeg er vanligvis small/medium og har denne i 38. Kunne nok hatt den mindre, da den er oversized, men jeg synes det er litt av det som gjør den så kul).

5 thoughts on “Bia Sweat – en av sesongens favoritter

 • Reply Williamzesee 20. april 2024 at 20:04

  indian pharmacies safe https://indiaph24.store/# reputable indian pharmacies
  best online pharmacy india

 • Reply Floydbuh 20. april 2024 at 08:15

  mexican pharmaceuticals online: Mexican Pharmacy Online – mexican mail order pharmacies

 • Reply Gfcgvo 6. januar 2024 at 05:21

  types of allergy pills best allergy pill for itching non drowsy allergy medication canada

 • Reply ladybird 18. november 2014 at 20:04

  Hei anonym!
  Tusen takk for konstruktiv tilbakemelding, det setter jeg pris på! Jeg burde kanskje være klarere i innleggene der jeg legger ut ting som jeg har kjøpt hos Frøken Pedersen. dette er jo ting som jeg kjøper for egne penger, og det er jo naturlig at det blir en del kjøp derfra når jeg arbeider der, men jeg burde kanskje vært klarere på at jeg også jobber der.

  Siden jeg ikke tjener penger på å linke til Frøken Pedersen, på samme måte som jeg ikke tjener penger på linke til f.eks H&M i forrige innlegg, så bør jeg kanskje være klarere. Selv om jeg ikke er pliktig til det i denne sammenhengen. I mange tilfeller har jeg valgt å ikke linke til hvor jeg har kjøpt ting, men da får jeg veldig ofte en del spørsmål på mail, så det er rett og slett et forsøk på å være i forkant 🙂

  Når jeg tar på meg betalte oppdrag, noe som ikke skjer så veldig ofte, så kommer dette veldig klart frem i innleggene. De aller fleste pengene jeg tjener i forbindelse med bloggen tjener jeg på andre ting enn blogginnlegg, dette kan være stylingoppdrag eller foredrag.

  Jeg tar med meg tilbakemeldingen, og skal prøve å være enda tydligere – uten at jeg har noe ønske om å bli en veldig kommersiell blogg 🙂

 • Reply Anonym 18. november 2014 at 19:32

  Så fin! Men du; du snakker jo om at du syns det er så kjedelig med alle sponsede bloggere. Jobber ikke du for den butikken? Jeg syns det er så deilig at ikke annethvert innlegg i din blogg er merket med "annonse", men samtidig skulle jeg ønske du var litt tydeligere rundt markedsføringen på bloggen din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *