LaLaLab – print ut iPhonebildene dine

Annonse/ Inneholder en rabattkode som gir både meg og deg rabatt
Photos: ladybird
Jeg må stadig vekk inn på iPhonen min og slette bilder. Jeg tar vanvittig mye bilder med telefonen og det hoper seg raskt opp. Og det kan være ganske vanskelig å slette de fra telefonen innimellom, selv om jeg har lagret de et annet sted. Men det blir litt enklere når jeg kan printe ut bildene og lage album. Bilder på gamlemåten, og ikke bare digitalt, er jammen koselig. Jeg har tidligere nevnt en app som man kan bruke, og nå har jeg oppdaget en ny – LaLaLab. Jeg synes om mulig denne er enda bedre enn den forrige jeg anbefalte – du har litt flere muligheter. Man kan printe bilder i ulike formater, postere, mobiletuier, postkort, magneter…
Leveringen var det heller ikke noe å si på, like raskt som den andre jeg bestilte fra.
Når man bestiller noe gjennom appen så får man en rabattkode man kan dele med andre, slik at de får rabatt på sin første bestilling. Ved å bruke koden PGRFVKCC når du bestiller så får du 5€ i rabatt på første ordre. (Siden jeg også får en rabatt når noen bruker koden min, så velger jeg å markere innlegget som annonse, slik at alt går helt rett for seg! )
For my international readers
I do love taking photos with my iPhone. And it always ends up crowded, so I all the time have to delete some pics. And I hate deleting them, even though they are saved on a safe place elsewhere. But it makes it a bit easier when I get them printed. I’ve written about one app earlier, that is perfect for printing your Iphone pics. But this one is even better! 

LaLaLab is an supercute app that you can use to make different print of your iPhone pics, or yoy can make, posters, magnets, postcards, calenders…a lot of fun stuff! You’ll love it, I’ll tell you!

I got a reward code when I made my first order, a code that I can share with you all and you can get 5€ off your first ordre. Use the code PGRFVKCC to get your reward. You can find the app in appatore, or visit it’s own page here.

One thought on “LaLaLab – print ut iPhonebildene dine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *