Ladybirds Nest tipser: TV-serier

Trenger du noen nye TV-serier å se på?

Her kommer tre TV-serier som er favoritter hjemme hos oss. Tre veldig forskjellige serier.

ray donovan

Ray Donovan

For mange er nok Ray Donovan en typisk gutteserie, men hjemme hos oss koser jeg meg veldig mye med denne og. Dette er faktisk en av mannens favorittserier. HBO serien handler om Ray Donovan. Han bor og jobber i LA der han fungerer som en stjernene og celebritetene ringer når de trenger å rydde opp i en situasjon. Bland inn røffe familieforhold med irske aner, en boksebule og en sindig type med Ray Donovan – ja, da har du underholdning i timer. Om ikke du liker den, så er jeg ganske sikker på at typen din gjør det.

 

THE AFFAIR

The Affair

Det er et eller annet med The Affair. Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på det. men det er en slags nerve. Et eller annet som gjør at man bare må fortsette å titte og lar seg fascinere. Som navnet tilsier, handler The Affair om utroskap, men kanskje aller mest om de følelsesmessige og psykologiske aspektene rundt utroskap. Jeg tviler på om du får med deg typen når du skal se på denne, men jeg kan nesten love deg at du vil la deg fengsle. Finnes også på HBO.

Vikings

Vikings

Du har kanskje forstått det allerede, jeg er egentlig ikke så glad i typiske jenteserier. Jeg lar meg heller fascinere av litt råere og mørkere serier. Vikings er nok en favoritt hos både mannen og meg. Hvem kan vel ikke la seg fascinere av en gjeng rå vikinger?

Og jammen meg har ikke et aldri så lite girlcrush på Lagertha.

Girls

Girls

Girls er liksom rake motsetningen til SATC. Settingen er på mange måter den samme, 4 jenter i New York, men sammenligningen slutter vel der. Det er sjelden jeg finner noen serier med humor som jeg faktisk ler av. Men Girls er så absolutt innafor. En genistrek av Lena Dunham, som både spiller en av hovedrollene og står bak manus og regi.

6 thoughts on “Ladybirds Nest tipser: TV-serier

 • Reply Katrine 3. februar 2017 at 15:11

  Kjenner meg så igjen, jeg ser heller litt «mørkere» serier. I kveld er vi klare for sesongavslutningen på Vikings, og jeg gleder meg. Lagertha altså, hun skal du ikke kimse av.
  Ray Donovan skal vi sjekke ut, høres ut som er noe for oss.
  Har du/dere sett black sails? Tror du vil like den.

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:15

   Da har vi nok ganske lik smak ja 😉 Ser nesten aldri komedier, eller serier som skal være morsomme – synes sjelden de er noe morsomme 😉 Black Sails har vi sett vettu! Den er i gata vår den! Sikker på at typen din vil like Ray Donovan, og ja du også 😉

 • Reply maren 7. januar 2017 at 17:48

  supert med tips:)

  • Reply randi ladybirds nest 9. januar 2017 at 19:30

   Alltid digg med tips til nye serier! Har du noen jeg bør sjekke ut?

 • Reply Veronica Lauritsen 4. januar 2017 at 10:48

  Elsket «The Affair». Har du sett Younger? Den kan anbefales, ligger på tv 2sumo 😀

  • Reply randi ladybirds nest 7. januar 2017 at 16:14

   OHHHH, takk for tips! Alltid digg med tips til TV-serier!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *