Ladybirds Fave #5 Rudolph Care

Annonse // Inneholder produktlenker
Rudolph Care – dansk bæredyktig luksus

Jeg vet ikke når jeg første gang oppdaget Rudolph Care. Muligens i en tidligere jobb der jeg reiste mye, og blant annet var mye i Danmark, for Danmark er jo hjemlandet til Rudolph Care og til gründeren bak merket, Andrea Rudolph.

Men siden første produkt ble kjøpt inn og testet, så har merket vært en gjenganger i baderomsskapet mitt. Og i kofferten når jeg har vært ute på reise, for solkremen er helt suveren! Den har jeg jo nevnt flere ganger tidligere på bloggen, og solkremen hennes har vært med meg verden rundt – til Bali, Italia, Florida og Hellas.

Rudolph Care // Ladybirds Nest

Denne sensommeren og høsten har den lette dagkremen Rudolph Care Moisture Delight vært en favoritt, kombinert med toneren. Denne kremen er så lett og deilig, og en perfekt dagkrem når jeg i tillegg har brukt denne kremen fra Coola (den er forresten på salg hos PureYou.no, følg linken. Et god tidspunkt å teste ut denne kremen som er en gjenganger hos meg – jeg elsker gløden den gir!) for litt farge og glød. Det kan fort bli litt mye med to kremer etterfulgt av hverandre, men siden Moisture Delight er så lett – så er det helt perfekt! Den er også super å bruke som dagkrem hvis du har et litt tyngre serum, feks et oljebasert serum.

Jeg skabte Rudolph Care, fordi jeg vil have det hele. Smuk hud, luksuriøse produkter og sikkerhed for, at jeg ikke fylder min krop og naturen med skadelig og hormonforstyrrende kemi.

Mist Delight er en deilig toner i sprayform. Jeg liker å bruke den som en toner, eller for å friske opp make upen i løpet av dagen. Eller bare gi huden en deilig dash med fuktighet når man sitter foran macen. Også lukter den av den deilige signaturlukten til Rudolph Care – og den er sååå digg! En frisk, deilig duft som er litt vanskelig å beskrive – men som er helt utrolig deilig.

Rudolph Care // Ladybirds Nest

Acai Roll-On Deo er en annen gjenganger hos meg, jeg kjøper den igjen og igjen. Den er mild, effektiv og gjør jobben sin. Også har den signaturduften til Rudolph Care som jeg er blitt så glad i.

Rudolph Care // Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

Det er en rekke steder som fører Rudolph Care – blant annet Gimle Parfymeri, Coverbrands og Vita Exclusive. Og skal du ut og reise så finner du produktene både på OSL og på Kastrup! Skikkelig digg bærekraftig luksus – anbefales når du vil unne deg noe deilig!

3 thoughts on “Ladybirds Fave #5 Rudolph Care

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *