Ladybirds Fave #4 Balmain Silk Perfume

Lukten av Balmain

Jeg elsker fresh lukt for håret! Og det har denne. Jeg bruker en del tørrshampoo, og prøver å drøye litt mellom hver hårvask – det er bedre for håret mitt. Og da føles jeg innimellom for å freshe opp litt. Da er Balmain Silk Perfume helt perfekt! Den er basert på velkjente basenoter fra Balmain sine parfymeprodukter og lukter veldig friskt og deilig.

Balmain Silk Perfume

En del parfymer for håret inneholder masse alkohol og føles ikke noe bra i håret. Jeg kan heller ikke forstå at de skal være noe bra for håret. Men denne føles helt annerledes. Den føles silkeaktig og myk, og etterlater ikke håret stivt – bare mykt og deilig.

Balmain Silk Perfume

Photos: ladybird

Men mest av alt så elsker jeg den fordi den lukter så FANTASTISK GODT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *