Kashmina leopardskjerf + rabattkode

Kashmina ambassadør // inneholder sponsede produkter
Kos i kashmir – leopardskjerf

Det er ikke bare jeg som er glad i kashmir her hjemme. Lillemor har også begynt å bli veldig glad i kashmir. Både sine egne tepper og skjerf i kashmir – men også mine. Mitt siste tilskudd i samlingen av kashmirskjerf er dette i leopardprint fra Kashmina.

Kos i Kashmina leopardskjerf

Selve printet er designet av Kashmina, så det er helt unikt. Og fargene er så duse og delikate at dette er et leopardsjerf det er veldig enkelt å bruke!

Kos i Kashmina kashmir

Skjerfene fra Kashmina har lenge vært en favoritt når vi er ute og reiser. Det er så varmt, mykt og lunt – så det er deilig å tulle rundt seg på en kald flyreise eller legge rundt seg i stedet for en jakke. Og perfekt å bre over lilletulla når hun sovner. I sommer har det også vært helt perfekt å ha med seg rundt på Norgesferie. Det tar ikke så mye plass i bagasjen eller veska, og er perfekt å ta frem når man er litt kald. Skjerfet har vært med på topptur, på sene fisketurer i solnedgangen, på stranddager der det har vært litt overskyet og på lange bilturer.

Kos i Kashmina leopardskjerf

Photos: ladybird

Og som dere ser, så er jeg ikke den eneste som er blitt glad i det. Hun lille kan gå å hente det og legge seg ned og se Barne-TV mens hun koser med skjerfet og kosedyrene sine.

Har du lyst på et slikt skjerf? Nå har jeg en rabattkode til deg som gir deg -25% på leopardskjerf. Bruk rabattkoden LADYBIRDSNEST SKJERFFAVORITT inne på kashmina.no

One thought on “Kashmina leopardskjerf + rabattkode

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *