Kashmina by Line Langmo kjolen stylet på 3 måter

Inneholder sponsede produkter

Kashmina by Line Langmo

Kjolen fra Kashmina by Line Langmo kolleksjonen – stylet på 3 måter

Du har vel kanskje sett kjolen som den norske stylisten Line Langmo har designet for Kashmina? En nydelig kjole i 100% deilig kashmirull fra designsamarbeidet Kashmina by Line Langmo. Kjolen er veldig kul, men ikke den enkleste kjolen å style. Derfor tenkte jeg å dele noen stylingtips med dere, stylet på mitt vis.

Kashmina by Line Langmo

Kjolen er ermeløs, ganske lang, den når meg midt på leggen – også har den to ermer som sitter på hoftene, slik at det skal se ut som du har knyttet en genser rundt hoftene. De fleste bildene jeg har sett av kjolen i bruk, så er den stylet ganske avslappet med ermene knyttet løst rundt hoftene. En kul og avslappet look. Men jeg valgte å dresse den bittelitt opp.

Kashmina by Line Langmo

Kashminakjolen stylet med skjorte

Stylet med en skjorte blir looken ganske dressy. Perfekt for en litt mer konservativ jobbstil, men fortsatt en ganske kul look.

Kashmina by Line Langmo

Jeg valgte en blå herreskjorte med opprullede ermer. Men det kan funke like godt med en litt oversized hvit skjorte med lange ermer, en kortermet mønstret skjorte eller kanskje en skjorte med volanger eller blomsterprint?

Kashmina by Line Langmo

Jeg har også valgt å dra kjolen litt opp og knyte ermene i midjen, i stedet for rundt hoftene. Dette strammer opp looken litt, samtidig som kjolen får litt mer fasong.

Kashmina by Line Langmo

Kashmir kjolen stylet med ermene i bruk

Jepp, ermene kan faktisk brukes – selv om de sitter helt nede på hoftene. Kjolen blir bare en del kortere, og man må passe på at den legger seg litt pent rundt skuldrene. Men det funker som fy. En feminin og avslappet look.

Kashmina by Line Langmo

Man får vist frem litt skuldre. Noe som ofte er langt mer sexy enn å vise frem mye hud.

Kashmina by Line Langmo

Her kan man også slenge på et belte for å få markert midjen litt mer. Jeg elsker kombinasjonen brunt skinn mot den grå kashmiren.

Kashmina by Line Langmo

Stylingtips no 3 – knyt ermene på baksiden

Dette er nok min favoritt. Når man drar kjolen litt opp og knyter ermene bak på ryggen så får den en veldig fin og litt figurnær passform.  Man kan lett pynte den opp med noen hæler, eller dresse den helt ned med noen hvite tøysko.

Kashmina by Line Langmo

Man får litt ekstra materiale på baksiden, men det synes jeg bare er litt fint. Det gir kjolen litt særtrekk og er et lite blikkfang.

Kashmina by Line Langmo

Photos: Ladybirds Nest

Fra å være en kjole som var litt vanskelig, er det plutselig en kjole med mange bruksområder og mange stylingmuligheter.

Nå kan du også sjekke ut resten av Kashmina by Line Langmo kolleksjonen. Hun slipper jo mange nyheter fra samarbeidet i disse dager!

Hva var forresten din stylingfavoritt?

Se hvordan jeg styler den kortermede Kashmina toppen her, og her.

2 thoughts on “Kashmina by Line Langmo kjolen stylet på 3 måter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *