Intens pleie til sommerhåret

Det er sikkert ikke bare mitt hår som sårt trenger pleie om sommeren.

Lange dager i sola, saltvann, mange timer ute i skog, i strandkanten og i aktivitet. Sommeren er en påkjenning på håret.

Jeg bruker oftere hårmasker og hårkurer på sommeren, og gjerne av den veldig pleiende sorten. Men selve shampooen og balsamen kan også gi godt med pleie. Slik som Oil Créme serien fra Alterna Caviar. Du merker det allerede på shampooen, eller vent litt, jeg må ikke glemme pre-shampoo produktet i samme serie! Har du noen gang prøvd å vanne en blomst i potte der jorden er helt knusktørr? Det som skjer er at vannet renner rett igjennom, det er som om ingenting absorberes. Litt slik er det med tørt hår også, og det skal denne pre-shampoo kremen forhindre – den pleier samtidig som den gjør håret maks mottagelig for shampoo og balsam!

Man tar litt av Alterna Caviar Moist Intense Oil Creme Pre-shampoo Treatment i våte håndflater og masserer i tørt hår før man skal dusje. La det gå 5-15 minutter før du hopper i dusjen og vasker ut kremen, før du vasker håret som vanlig. Jeg lover deg at det føles som om håret har fått en kur, og det er jo nettopp det den har og – bare før hårvask! Anbefales!

Så tilbake til denne shampen og balsamen i samme serie, Alterna Caviar Moist Intense Oil. Du merker det nemlig allerede når du skal shampoonere håret. Den skummer ikke på samme måten som du kanskje er vant til, noe som kan være ganske så uvant i begynnelsen, men langt mer skånsomt for håret. Og balsamen, den må være en av de tykkeste balsamene jeg noen gang har prøvd. Den er veldig tykk og kompakt, man må faktisk ta i litt ekstra for å klemme den ut av tuben. Og desto mer nærende og pleiende. Man kjenner det med en gang man skyller håret, det føles glatt, mykt og velpleid.

Og akkurat det trengs nå på sommeren!

Mine Alterna Caviar produkter er fra Kleppes Salong på Gjøvik, men merket finner du garantert på en frisørsalong ikke langt unna deg. Ellers kan du alltids klikke det hjem fra for eksempel blivakker.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *