De blomstrete buksene…

De blomstrete buksene…

Bilde fra @ladybirdsnest på instagram

Etter å ha postet et bilde på instagram der jeg hadde på meg noen blomstrete bukser, så fikk jeg en del spørsmål om hvor de buksene var kjøpt. Og de er rett og slett et kjempekupp – 200,- på hm.com akkurat nå!


After posting a pic on instagram wearing some pants with flower pattern the questions kept coming. «Where are those pants from?». Funny enough they are from H&M, the sale on H&M. You can find them here.


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “De blomstrete buksene…”

 1. kristin vennesland avatar
  kristin vennesland

  Hei fine Randi! Hvilken str har du i buksene? Henger de på hoftene, eller sitter de høyt i livet? Klem fra Kristin

  1. randi ladybirds nest avatar
   randi ladybirds nest

   Hei kjære Kristin! Så lenge siden! Du, jeg har de i 38. Jeg kunne nok hatt de i 36 og, men synes at jeg er blitt litt for tynn etter dette året med amming, så målet er å fylle ut 38 litt bedre. De er ganske løse, men sitter over hoftene. De er liksom ikke lave på livet, heller høye – men de henger fortsatt på hoftene hvis du skjønner hva jeg mener 😉 Elsker at de kommer i et litt tykkere stoff, slik at man kan bruke de utover høsten og vinteren! klem til deg solstråla

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *