Iherb miniguiden

Photos: ladybird
Jeg handler en del på iHerb, og har nevnt nettsiden her på bloggen mang en gang. For dere som ikke er kjent med iHerb, det er en amerikansk nettbutikk med fokus på helsekost, raw food, kosttilskudd, naturlig kosmetikk, økologiske og rene produkter. Utvalget er enormt og prisene er en god del lavere enn i Norge. Et par ting er lurt å ta hensyn til når man handler, slikt som toll og frakt. Her er en miniguide med noen få ting du bør ta hensyn til, og linker til produkter jeg ofte kjøper og blant annet har nevnt her på bloggen.
– Tollgrensen i Norge er i dag på 200 norske kroner (cirka $30-$33). Derfor lønner det seg å holde seg under denne grensen når du handler fra iherb, for å unngå unødvendig toll (fra 12%-25% ekstra omkostninger). Frakt er ikke medregnet i disse 200,- kronene, så du kan handle varer for 200,- norske kroner, selv om totalen ender på over 200,- med frakt.
– Første gangen du handler på iHerb så bør du benytte deg av rabattkoder for førstegangshandlende, ved å bruke min kode som er AKE836 får du opptil $10 rabatt på første ordre.
– For å få billigste frakt på $4 dollar så må pakken veie under 1814 gram, dette er lett å holde følge med i handlekurven på iHerb. Klarer du å holde deg under 1814 gram og handle for over $40 så får du gratis frakt.
– Husk at det er en noen varer som kan være ulovlig å bringe inn i Norge (disse vil bli stanset i tollen), men så lenge du handler varer som befinner seg i norske helsekost butikker så skal det gå fint.
Det var noen få ting som er greit å forholde seg til når du handler på iherb, for å spare mest penger.
Her er noen av mine favoritter:
Kokosnøttolje (blant annet brukt i Bounty og kaffe)
Naturlige vaskemidler fra Ecover
Supermat fra Pure Planet
Det var en rask miniguide!

Publisert

i

, ,

av

Kommentarer

7 kommentarer til “Iherb miniguiden”

 1. ladybird avatar

  Nå endrer jeg det uansett til 1814 gram, så er det ingen som kan misforstå det! 😉

 2. ladybird avatar

  Kamilla: Jepp! Og 14 gram. Derfor står det 1.(punktum)814 gram, og ikke med komma. 🙂

 3. Kamilla avatar
  Kamilla

  Tror du mener 1.8 kilo? 🙂

 4. ladybird avatar

  Choosewellbuyfew! Epsom saltet er supert! Oi, jeg er jo en sucker for oljer, så det må jeg sjekke ut! Tusen takk for tips! Noen spesielle brands jeg bør sjekke?

 5. ladybird avatar

  LIn: Iherb er virkelig en jungel. Jeg setter alltid pris på gode produkttips selv, så da får man jo også dele sine egne 🙂 Epsom salt bruker jeg i badevannet ja, både i badekar og i fotbad. Det skal virke rensende blant annet, også skal det også være en fin måte for kroppen å fylle opp magnesiumlageret. Jeg har laget en egen post om Epsom salt, du finner den ved å søke på "epsom" i søkefeltet 🙂

 6. choosewellbuyfew avatar

  Super guide!! Bestilte badesaltet i går, gleder meg til å prøve!

  Jeg er også veldig glad i oljene på iherb, bestilte argan, marula og evitaminolje som er fantastisk til å bruke overalt!

 7. Lin avatar

  Så bra med litt linker til produkter du har testet. iHerb er en jungel som du sier, så fint å få litt innspirasjon.
  Kan jeg spørre hva du bruker Epsom saltet til, bader du i det? Gjør det godt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *