Hibiscus blusen fra Sissel Edelbo – Upcycling

Inneholder sponsede produkter
UPCYCLING FASHION

Fra første stund jeg hørte om danske Sissel Edelbo og hennes grønne motekonsept, så var jeg fascinert. Jeg har nevnt henne tidligere her på bloggen i flere anledninger, da det henger en god del resirkulert mote fra hennes i min garderobe. Og jeg er tydeligvis ikke den eneste som liker designen hennes, for jeg har fått veldig mange spørsmål om denne blusen som jeg har på meg på noen bilder i tidligere poster på bloggen og på instagram.

Sissel Edelbo Bluse Hibiscus

Hun kjøper opp nydelige, brukte sarier fra India og syr de om til nye, nydelige plagg. Det sier seg jo selv at hun ikke får laget så veldig mange plagg av hver sari, så hennes design er rett og slett basert på noen faste design, i all verdens nydelige farger og mønster. Nesten litt for mange fine, for det blir så vanskelig å velge.

Sissel Edelbo Hibiscus Blouse

Hibiscus Blusen er et nytt design og jeg elsker den! Jeg er jo i utgangspunktet svak for kjoler og bluser i omslagsvarianter, så det var kanskje ikke så overraskende at jeg ville falle for denne.

Sissel Edelbo Bluse Hibiscus

Photos: ladybird

Jeg kjenner at jeg kunne tenkt meg en i gulnyanser eller orange til sommeren og, det hadde vært så fint!

5 thoughts on “Hibiscus blusen fra Sissel Edelbo – Upcycling

 • Reply Floydbuh 20. april 2024 at 16:59

  п»їbest mexican online pharmacies: Mexican Pharmacy Online – mexican drugstore online

 • Reply Pbeatu 6. januar 2024 at 02:48

  doctor prescribed allergy medication best allergy pills for adults generic name for allergy pills

 • Reply KUNSTmarktplaats 16. februar 2018 at 17:40

  Thanks for commenting Author. Are there any tips you’d like to add?

 • Reply Ingvild 14. februar 2018 at 14:15

  Hvor kjøper du de? Det blir jo en del ekstra i avgifter fra den danske nettsiden?

  • Reply Ladybirds Nest 14. mars 2018 at 22:13

   Det begynner å bli en del norske butikker som fører merket! Jeg har kjøpt noe på en butikk som heter Hvit Tråd på Hamar og Gjøvik, men mange små fine butikker rundt omkring som har merket! Kontakt StyleAgency på instagram, de kan sikkert gi deg nærmeste forhandler!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *