En perfekt LBD

Photo: ladybird
Fordi jeg elsker kjoler og topper med badedrakt-skjæring. Denne godbiten fra H&M har razorback og badedraktskjæring i front, og den supercoole lengden – rett under kneet. Den skal få bli med til Kroatia ganske snart.

3 thoughts on “En perfekt LBD

 • Reply Anonym 25. juli 2014 at 16:20

  Tusen takk for hjelpen snille ladybird!
  Hannie

 • Reply ladybird 24. juli 2014 at 20:06

  Tusen takk for fin kommentar Hannie! Kjolen er råfin, har allerede brukt den ved et par annledninger og fått masse komplimenter for den!

  Vesken min er jeg superfornøyd med, hadde ønsket meg den ganske lenge. det er en Balenciaga Velo, den er ganske lik City – den største forskjellen er at skulderstroppen på velo er mye lenger slik at man kan bruk den som en x-over veske, mens på city er den samme stroppen så kort at den egentlig bare henger til pynt.

  God sommer! 🙂

 • Reply Anonym 24. juli 2014 at 07:02

  Tusen takk for supert kjoletips, måtte bestille den jeg og:) fantastisk blogg du har, jeg har fulgt deg en lang stund nå og synes du deler mye glede og mange gode tips. Flott variasjon!! Kan jeg spørre deg om en annen ting; har sett du har en balenciagaveske, er du fornøyd? Vurderer å investere i en selv…hvilken modell har du? Takknemelig for råd:) Ønsker deg en fortsatt flott sommer!
  Hilsen Hannie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *