230714 – Cropped Top and Denim

Photos: ladybirdsnest/instagram
Jeg la ut gårsdagens antrekk på instagram. De som følger meg på instagram husker kanskje at jeg kjøpte denne hvite korte genseren tidligere. Når det kommer til slike korte gensere, så synes jeg litt av trikset ligger i å ikke vise for mye hud når man bruker de. Jeg synes faktisk det er mer sexy med det man bare såvidt kan ane, istedet for 10 cm mageglippe. Den funket perfekt sammen med dette Chloé-inspirerte skjørtet med høyt liv (forresten et skjørt som det er ganske vanskelig å finne fine topper til). Moro når man kan ta to slike type plagg, du vet de man må bryne seg bittelitt på, og kombinere de – så fungerer det perfekt!
Toppen er fra Vila og skjørtet ble kjøpt på H&m for mange år siden.

5 thoughts on “230714 – Cropped Top and Denim

 • Reply Qjgkuw 6. januar 2024 at 09:10

  prescription only allergy medication antihistamine nasal spray canada alphabetical list of allergy medications

 • Reply ladybird 24. juli 2014 at 20:02

  Takk anonym, det setter jeg pris på 🙂

 • Reply ladybird 24. juli 2014 at 20:02

  Karianne! Takk 🙂 Alltid gøy å få bruk for litt gamle gode klassikere fra skapet! Hmmm, ingen andre som har nevnt det problemet – desto bedre at du gjør det slik at jeg får vite det! Skal ta en titt på det, takk for at du sier fra!

 • Reply Anonym 24. juli 2014 at 17:15

  Så fin kombinasjon at jeg må spandere en kommentar!

 • Reply Karianne 24. juli 2014 at 07:12

  Utrolig flott antrekk, og veldig gøy når man får til å lage bra kombinasjoner av nytt og gammelt!

  Nå vet jeg ikke om det gjelder bare meg, men jeg har litt problemer med å poste kommentarer på bloggen din for tiden. Det kommer bare opp reklame i ordverifikasjonsfeltet, så jeg må bruke lydavspilling for å få skrevet inn verifikasjonsteksten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *