Earth Mama Angel Baby fra skinlove.no – Luciatilbud

Annonse/samarbeid med skinlove.no 
Photos: ladybird
En ting er å være bevisst på de valgene man tar i forhold til egen helse, men en annen ting er de valgene man tar i forhold til sine egne barn. Jeg er på ingen måte noen hysterisk mamma, jeg regner med det blir både knall og fall og har ikke tenk å sy noen puter under armene på lille. Men å utsette henne for helt unødvendige giftstoffer, usunne ingredienser og hormonforstyrrende stoffer virker bare unødvendig. Og dessverre så er det ganske mye av den slags i de fleste helt vanlige babyprodukter. Bare tenk på fokuset som har vært på våtservietter i det siste (der kan jeg virkelig anbefale de fra Beaming Baby som jeg oppdaget gjennom samarbeidet med skinlove.no).
Uansett, gjennom samarbeidet med skinlove.no har jeg blitt kjent med produktene til Earth Mama Angel Baby. Earth Mama Angel Baby har produkter til både mor og barn som er basert på naturlige pleiende ingredienser som urter og denslags, de er sertifisert organiske og de er Non-GMO Project Verified. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke alltid vet hva slike sertifiseringer vil si, men jeg vet a jentene som driver skinlove.no sitter på masse kunnskap og passer på slik at de produktene de tilbyr har blitt gått nøye gjennom slik at vi kan gjøre tryggere kjøp både til oss selv og de små.
Vesla vår har de siste månedene brukt tre produkter fra Earth Mama Angel Baby, Angel Body Lotion, Angel Baby Oil og Natural Non-Scents Body Wash&Shampoo.
Angel Baby Oil ble vi raskt veldig glade i! Vanlig babyolje er jo ikke akkurat noe å skryte av, den inneholder bare mineralolje, som hverken pleier huden eller har noen spesielt gode egenskaper. Huden føles kanskje myk ut, men babyoljen legger seg bare som et lag utenpå huden og tilfører ingen fuktighet, den bare ligger der som et lokk på huden og hindrer at huden får puste, slettes ikke bra i lengden. Angel Baby Oil er anbefalt på en rekke sykehus i en rekke land, den er basert på naturlige, milde oljer. Jeg har brukt den som massasjeolje, i badevannet og til og med på skurven på lillefrøkna sitt hode. Og jeg har blitt skikkelig glad i den!
Angel Baby Lotion er en pleiende krem til barn i alle aldre, basert på de reneste og mest naturlige ingredienser. Som det står bakpå flasken: «Formulated with extra care, because what goes on your baby goes in your baby». Babyhuden er jo tørr etter fødselen, ikke så rart når babyen har ligget 9 måneder i fostervann. Dette er jo helt naturlig og regulerer seg selv, men nå og da synes jeg det er fint å pleie huden litt ekstra. Denne kan trygt brukes på alt fra eksem til bleieutslett og småirritert hud. En ting som overrasket meg litt var at denne kremen er tilsatt duft, duften av appelsin og vanilje. Og ja, det kan virke litt intenst i starten, men kremen etterlater seg bare en mild god duft. Vesla liker den også, når hun får lukte på kremen så smiler hun!
Det siste produktet vi har blitt kjent med er Natural Non-Scents Body Wash&Shampoo. Denne lille flasken er helt genial! Det er et mildt såpeskum som effektivt rengjør på en mild måte, uten å etterlate noen skumle stoffer på huden. Pumpeflasken er super, den gjør det enkelt å disponere rett mengde. Og skummet er kjempedrøyt! Vi har nå brukt denne i flere måneder, og det er fortsatt igjen masse i den lille flasken. Et trygt valg når du skal rengjøre den fine babyhuden. Dette skummet blir faktisk brukt på nyfødte på en rekke fødeavdelinger i USA!
Jeg er også så heldig at jeg får lov til å gi dere en Lucia-rabatt på Earth Mama Angel Baby produktene på skinlove.no – bruk rabattkoden «lucia» så får du 15% på alt du handler fra merket ut dagen i dag! Supert til din egen baby, eller en kjempefin julegave eller barselgave!
God Lucia!

4 thoughts on “Earth Mama Angel Baby fra skinlove.no – Luciatilbud

 • Reply Floydbuh 20. april 2024 at 11:20

  mexican pharmacy: mexican pharmacy – buying prescription drugs in mexico online

 • Reply Williamzesee 20. april 2024 at 07:48

  online pharmacy india http://indiaph24.store/# Online medicine order
  online pharmacy india

 • Reply Mmzvjl 6. januar 2024 at 09:47

  best allergy over the counter types of allergy pills alternative allergy treatment options

 • Reply Maria 13. desember 2015 at 20:46

  vet ikke om du har funnet de, men jeg fant iallefall akkurat fashion bloggers sesong to og de episodene som manglet! wooho!! Litt dårlig kvalitet, men håper det funker. resten ligger på siden her, si i fra om de ikke dukker opp så kan jeg finne de for deg:))) -> https://www.youtube.com/watch?v=tEQXrEZz_zg
  Klemz Maria / @podcasttipser på insta <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *