Den perfekte ferie-maskaraen

Photos: ladybird
Et lite tips, som er perfekt når du er på reise! Dette er min favorittmaskara hver sommer, den sitter som støpt og vaskes av med vann over 38° grader. Dermed slipper du maskara som smitter av i varmen, når du bader, når man svetter, når man trener etc. No more panda eyes!
38° Sensai by Kanebo maskara – jeg må huske å plukke med meg en ny i tax free’n på vei hjem.

Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Den perfekte ferie-maskaraen”

 1. Anonym avatar
  Anonym

  Denne mascaraen har vært min venn lenge 🙂
  Prøv også Clinique sin versjon av 38 grader´n – den har en helt annen form på børsten og er også veldig god.

  Må innrømme at jeg er avhengig av BEGGE to ……….

  Hilsen Bitte

 2. Nina avatar
  Nina

  Hei Hei!
  Nå har jeg bestilt med hudkonsultasjontime til Elixir serien. Småspent 🙂
  Jeg lurte på den svampen fra Karmameju som du bruker med serien. Er den grønn (green tea) eller hvit (Natural? Og er det bare å ha på en dråpe av gentle cleanser på den svampen og massere den i ansiktet?
  Og bruker du supergoop serumet etter gentle cleanser, så niactil og til slutt smoothing cream?
  Flotte NYC bilder på instagrammen din, ha en fin ferie! Mvh Nina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *